Samenvatting VV Noordwijk - ADO'20 2-2 (alle goals)

Noordwijk blijft nog steeds in de race voor lijfsbehoud. Ondanks dat de ploeg van Kees Zethof een grote stap had kunnen zetten door te winnen van ADO '20, kwam het niet verder dan een gelijkspel van 2-2. Jesper de Vré miste een strafschop bij een 1-1 stand.

Voor twee Noordwijk-spelers was dit duel bijzonder. Oscar Wilffert (zie foto) en De Vré zullen volgend seizoen uitkomen voor Heemskerk, en beiden zouden uiteindelijk een belangrijke rol spelen in de wedstrijd.

ADO '20 kreeg al snel kansen en opende de score na twaalf minuten via Maurizio Brenna, die volgend seizoen voor Katwijk zal spelen: 0-1. Hoewel ADO '20 mogelijkheden kreeg om de voorsprong uit te breiden, slaagde het daar niet in.

Noordwijk trok de stand gelijk vlak voor rust, toen Sander Bosma na vier minuten de bal in het net schoot na een afvallende bal.

In de 57e minuut kreeg Noordwijk een strafschop, maar De Vré miste deze kans om zijn team op voorsprong te zetten. Daarentegen speelde Wilffert, die naar ADO '20 vertrekt, een positieve rol door de thuisploeg op een 2-1 voorsprong te zetten.

De voorsprong van Noordwijk werd echter tenietgedaan toen Brenna zijn tweede doelpunt van de middag maakte via het lichaam van Dylan Rietveld in de zeventigste minuut. Uiteindelijk eindigde de wedstrijd in een gelijkspel van 2-2, waardoor Noordwijk slechts een marge van vier punten heeft op Excelsior Maassluis, dat wel wist te winnen.

Er staan nog drie speelronden op het programma in de Betnations Divisie.

Noordwijk - ADO'2- (2-2). 13. Brenna 0-1, 44. Bosma 1-1, 64. Oscar Wilfert 2-1, 71. Brenna 2-2