Samenvatting Scheveningen - HHC Hardenberg 2-2 (alle goals)

HHC Hardenberg slaagde er opnieuw niet in om een overwinning te behalen. Ondanks een 2-0 voorsprong op Scheveningen, verloren ze de grip op de wedstrijd in de slotfase. In blessuretijd incasseerde Jorick Maats zijn tweede tegendoelpunt, wat resulteerde in een pijnlijke terugtocht naar de kleedkamer voor de oranje-zwarten.

In het begin toonde HHC een sterke energie, waarbij Thijmen de Lange binnen tien minuten tweemaal de doelman van de thuisploeg op de proef stelde. Maar ook aan de andere kant moest Jorick Maats zich inspannen toen Lex Immers van buiten het strafschopgebied op doel schoot. In de 18e minuut zette HHC een mooie aanval op, maar helaas ging het schot van De Lange net voorlangs.

Lex Immers (Scheveningen)

Halverwege de eerste helft ontstond enige opschudding toen Manuhutu naar de grond ging na een vermeende elleboogstoot. De scheidsrechter zag het niet, wat leidde tot tumult op het veld. Lex Immers en Gersom Klok lieten van zich horen, wat resulteerde in een rode kaart voor Klok. Desondanks slaagde Rob van der Leij erin om zijn 19e doelpunt van het seizoen te scoren, waardoor HHC op voorsprong kwam. Een minuut later verdubbelde Van der Leij de voorsprong naar 0-2, wat tevens de ruststand was.

In de tweede helft bleef HHC dominant, met het meeste balbezit en het beste spel. Scheveningen slaagde er niet in om druk te zetten op de Hardenbergers. Hoewel HHC enkele kansen kreeg, slaagden ze er niet in om hun voorsprong verder uit te bouwen. In plaats daarvan wist Scheveningen in de counter de aansluitingstreffer te scoren. In blessuretijd kregen ze zelfs een penalty, die door Immers werd benut om een punt te redden voor zijn club.

Scheveningen - HHC Hardenberg 2-2

Scheveningen - HHC Hardenberg 2-2.  0-1 Van der Leij, 0-2 Van der Leij, 1-2 Dogan, 2-2 Immers.

Opstelling Scheveningen

Opstelling Scheveningen: Van der Maaten, Koorndijk, De Vlugt, Strooker, De Jong, Kalpoe, Dogan, Elvilia, Beugelsdijk, Immers en Van Baalen.

Opstelling HHC Hardenberg

Opstelling HHC Hardenberg: Maats, Berends, Fatima, Manuhutu, Olde Weghuis, Van der Leij, Drost, De Lange, Strijker, Brzezowski en Reinders.

Tags: 2e Divisie , Goals , HHC Hardenberg , Scheveningen