Samenvatting Quick Boys - Kozakken Boys 1-1 (alle goals)

Quick Boys slaagde er in de tweede divisie niet in om de overwinning binnen te halen in de wedstrijd tegen degradatiekandidaat Kozakken Boys. Hoewel ze in de eerste helft op voorsprong kwamen, slaagden de blauw-witten er niet in om dit verder uit te bouwen, waardoor de gasten in de extra tijd voor rust gelijkmaakten. In een tamme tweede helft wisten beide teams niet meer tot scoren te komen.

In het begin van de wedstrijd namen beide teams de tijd om elkaar te verkennen. Pas na tien minuten ontstond de eerste kans, toen Ignacio leek te profiteren van een slordige actie in de verdediging van Quick Boys, maar zijn poging was te zwak. Aan de andere kant van het veld probeerde Broekhuizen te scoren, maar zijn schot werd geblokt.

Wedstrijdverslag Quick Boys - Kozakken Boys

Quick Boys zocht naar de voorsprong, maar kon de zwakke plek in de verdediging van Kozakken Boys nog niet vinden. Een kans van Junte eindigde op de paal, na een actie van Sem van Duijn. Bijna halverwege de eerste helft kreeg Quick Boys een vrije schop, maar de poging van Offerhaus werd gestopt door doelman Janssen. Uit een corner scoorde Meerstadt wel, waardoor de gastheren eindelijk op voorsprong kwamen.

Even later kreeg Offerhaus opnieuw een vrije schop, maar deze ging net over het doel. Blommestijn werd ook gevaarlijk, maar zijn poging werd tot hoekschop verwerkt door doelman Janssen.

Kozakken Boys werd gevaarlijker naarmate de eerste helft vorderde, maar Ignacio en Rook slaagden er niet in te scoren. Quick Boys bleef ook gevaarlijk, maar Blommestijn werd gestopt door een fantastische redding van doelman Janssen.

Toch wist Kozakken Boys in de extra tijd van de eerste helft gelijk te maken via Stout, nadat hij eerder opzichtig gespaard was door de scheidsrechter na een harde overtreding op Reinders.

Ondanks dat Quick Boys de betere partij was, misten ze de scherpte om hun voorsprong uit te breiden. In plaats daarvan gingen beide teams de rust in met een gelijke stand van 1-1.

In de tweede helft zocht Kozakken Boys naar meer, maar Ignacio's poging ging naast het doel. Offerhaus raakte vervolgens de lat met zijn vrije trap. Quick Boys probeerde ook aan te vallen, maar slaagde er niet in om te scoren.

Het spel werd steeds slordiger en het tempo daalde, waardoor geen van beide teams tot scoren kon komen. Zelfs de wissels brachten geen verandering in het spel. Uiteindelijk eindigde de wedstrijd in een 1-1 gelijkspel.

Scoreverloop Quick Boys - Kozakken Boys 1-1

1-0 (25e minuut) Meerstadt

1-1 (45+1e minuut) Stout

Opstelling Quick Boys

Opstelling Quick Boys: Paul van der Helm, Chima Bosman, Ivailo Staal, Bram Franken, Sem van Duijn,  Ravelino Junte, Guus Offerhaus, Jesse Reinders, Jason Meerstadt, Nick Broekhuizen, Koen Blommestijn.

Opstelling Kozakken Boys

Opstelling Kozakken Boys:  Janssen, Keukens, Hoogveld, Piqué, Mashart,  Van Zundert, Maertzdorf, Stout, Wouters, Rook, Ignacio.

Tags: 2e Divisie , Kozakken Boys , Samenvattingen