Samenvatting Jong Almere City - De Treffers 1-3 (alle goals)

Jong Almere City FC slaagde er niet in om punten te pakken tegen de topploeg De Treffers in de Tweede Divisie. Emmanuel Poku wist weliswaar het net te vinden voor de beloften, maar de eindstand in Almere bleef steken op 1-3.

Na slechts een kwartier spelen namen de bezoekers de leiding, toen Jordy Thomassen de bal vol in de verre hoek schoot. Niet veel later kreeg Tijmen Wildeboer een uitgelezen kans om de stand gelijk te trekken na een overtreding in de zestien, maar de doelman van De Treffers keerde zijn inzet.

Toch kwam de gelijkmaker er, dankzij een prachtige actie van Emmanuel Poku. Hij slalomde langs meerdere verdedigers en schoof vervolgens de bal langs de doelman voor de 1-1.

Maar vlak voor rust ging het alsnog mis voor Jong Almere City FC. Thomassen scoorde zijn tweede doelpunt namens De Treffers, en in blessuretijd werd het zelfs 1-3 door een treffer van Willem den Dekker voor de ploeg uit Groesbeek.

De tweede helft kon niet tippen aan het spektakel van de eerste helft. Er ontstonden vrijwel geen grote kansen voor beide doelen, waardoor de stand bleef zoals die na drie kwartier al was.

Jong Almere City - De Treffers 1-3 (1-2). 13. Thomassen 0-1, 39. Poku 1-1, 43. Thomassen 1-2, 45+1. W.d Dekker 1-3.

Tags: 2e Divisie , Almere City FC , De Treffers , Jong , Samenvattingen