Samenvatting FC Lisse - SVV Scheveningen 0-2 (alle goals)

Een sterk georganiseerd Scheveningen heeft afgelopen zaterdag opnieuw een overwinning geboekt in de Jack's League. Na een dynamisch begin stond er na 90 minuten een verdiende 2-0 zege op het scorebord tegen FC Lisse. Scheveningen legde de basis voor de overwinning al in een uitstekend openingskwartier.

Tweede Divisie

Het was een stormachtige start voor de thuisploeg. Binnen het eerste kwartier wist Scheveningen FC Lisse compleet te overrompelen met twee snelle doelpunten. Na een reeks hoekschoppen wist Gómez-Niëto koppend de openingstreffer binnen te tikken, waarmee hij zijn reputatie als offensief ingestelde verdediger eer aan deed. Niet veel later verdubbelde Immers de voorsprong met een sublieme afstandsschot van zo'n 40 meter, waarbij hij de doelman van FC Lisse verraste.

In de eerste helft had FC Lisse weinig in te brengen tegen het dominante Scheveningen, dat verzuimde om de voorsprong verder uit te bouwen. Ook na rust kwam Scheveningen aanvankelijk onder druk te staan toen FC Lisse een tactische omzetting doorvoerde. Na een korte aanpassingsperiode herpakte Scheveningen zich en kreeg het kansen via onder andere De Vlugt en Immers. Peters was tweemaal dichtbij een doelpunt, maar trof tot zijn frustratie tweemaal het aluminium.

Doelpunt afgekeurd

Scheveningen leek de voorsprong verder uit te breiden naar 3-0, maar het doelpunt van Markvoort Beke werd afgekeurd wegens buitenspel. Zo eindigde de wedstrijd met een verdiende 2-0 overwinning voor Scheveningen.

Wedstrijdverslag FC Lisse - Scheveningen 0-2 (0-2).

Doelpuntenmakers: 0-1 Kevin Gómez-Niëto ('7), 0-2 Lex Immers ('14).

Gele kaarten: Jari de Jong (Scheveningen)

Scheidsrechter: A. Bos

Opstelling FC Lisse: Cummins (GK); Lewis, Heemskerk, Mussche, Noordhoff; Klijbroek, de Jonge ('46. M. van der Meer), T. Zwetsloot ('69. van Ekeris); Hudepohl ('69. Marengo), Stroo ('78. Bormann), J. Zwetsloot

Opstelling SVV Scheveningen: van der Maaten (GK); Gómez-Niëto, Kalpoe, van Koesveld, Koorndijk; M. de Vlugt, J. de Jong, van Kleef ('88. Markvoort Beke); Peters, Immers ('78. de Niet), Aldogan ('72. Lopes Cabral)

Tags: 2e Divisie , Samenvattingen , Scheveningen